Shop Administrace Aktivace Byznys Programu
Autor
Autor: David Marák
Aktualizováno: Před více než týdnem

Popis problému: v Shop administraci vašeho e-shopu se zobrazuje u konkrétního produktu jiná cena, než za jakou ji nabízí dodavatel v rozhraní DropShipping.cz

Možný důvod: Dodavatel cenu aktualizuje vícekrát za den nebo takovou aktualizaci provedl v posledních hodinách. Pokud se cena u dodavatele změní, projeví se prakticky do pár desítek minut i v rozhraní Dropohs a poté ve vašem e-shopu. Ověřte, zda dodavatel v rozhraní DropShipping.cz neměnil cenu produktů v posledních hodinách. 

Možný důvod 2: Cenu produktu jste v minulosti manuálně upravili. V určitých případech pak nebude docházet k aktualizaci ceny, protože se považuje vámi nastaevná úprava za důležitější. Platí to jen do doby, do které systém zjistí, že u produktu začínáte prodělávat v porovnání s nákupní cenou, kterou aktuálně dodavatel nabízí. Pokud VOC bude vyšší než vámi upravená cena, aktualizuje i vámi nastavenou cenu produktu.

Možný důvod 3: Možná porovnáváte dva rozdílné produkty (respektive rozdílné DS položky). Ověřte, zda skutečně porovnáváte tentýž produkt dle unikátního kódu (DS). Rovněž ověřte, zda porovnáváte stejnou variantu produktu, pokud má produkt více variant. Každá varianta produktu může obsahovat rozdílnou cenun.

Řešení: Pokud jste provedli kontrolu výše uvedených moźných důvodů a nenašli jste řešení, kontaktujte podporu Dropohs.