Shop Administrace Aktivace Byznys Programu
Autor
Autor: David Marák
Aktualizováno: Před více než týdnem

Hned v úvodu doplníme zásadní informaci: nemusíte se bát, veškerý sortiment dodavatelů, který naleznete v našem katalogu dodavatelů, pochází z Česka, nejdále však Slovenska. Protože je drtivá většina dodavatelů českých, veškeré zboží tito dodavatelé buďto vlastní a disponují jím přímo na skladě, nebo toto zboží sváží z externích skladů z blízkého okolí.

▶️ V předchozím článku ◀️ s názvem "9️⃣ Jak to celé funguje a co je to vlastně DropShipping?" jsme nakousli základy mechanismu, jakým funguje napojení na dodavatele a co je to DropShipping.

Nenabízíme dodavatele, kteří sváží zboží z Číny v kontextu mechanismu, ve kterém zákazník nejdříve zaplatí za zboží, a poté jej někde jiný ("dodavatel") přeprodá z Číny s přímou zásilkou, která putuje k zákazníkovi 3 měsíce. Jinými slovy většina zboží je naskladněna na českých skladech a je také řádně označena. Obvykle je zboží doručeno do 3 pracovních dnů, ovšem v řadě případů již den po objednání, a pokud dodavatel zboží nemá na skladě, je o tom zákazník transparentně informován jak před objednáním, tak i po objednání zboží.

Smyslem tohoto článku je tedy ujistit vás, že naším cílem je spolupráce se seriózními dodavateli pocházejícími z nejbližšího okolí.

Kde si můžete zboží prohlédnout?

Než si v dalších článcích povíme, podle čeho dodavatele vybírat, je vhodné podotknout, že veškeré dodavatele si můžete prohlížet v Shop administraci, v Katalogu. Nutné je, abyste byli přihlášení do shop administrace.

➡️➡️➡️ V dalším článku si povíme vše o tom, "Co potřebujete do začátku podnikání."⬅️⬅️⬅️