Shop Administrace Aktivace Byznys Programu
Autor
Autor: David Marák
Aktualizováno: Před více než týdnem

Price Manager je příplatkovou a vysoce efektivní funkcí systému Dropohs. Abyste jej mohli použít, je nutné nejdříve dobít svůj DropKredit. Co je to DropKredit, se dozvíte zde.

Dobití proveďte například tak, že přejdete na bonus.dropohs.cz.

Vyberte si jeden z bonusových balíčků DropKreditu v kategorii Kreditní balíčky.

☝️ Proveďte objednávku na 5000 Kč bez DPH, zaplaťte ji, a získáte nejen 500 Kč navíc, ale dalších 1000 Kč, když k tomu současně napíšete na podporu Dropohs text "Prosím o přičtení bonusu 1000 Kč do DropKreditu", viz například:

☝️ Proveďte objednávku na 10 000 Kč bez DPH a získáte nejen 1500 Kč navíc, ale dalších 2500 Kč, když k tomu současně napíšete na podporu Dropohs text "Prosím o přičtení bonusu 2500 Kč do DropKreditu".

☝️ Proveďte objednávku na 20 000 Kč bez DPH a získáte nejen 2500 Kč navíc, ale dalších 3500 Kč, když k tomu současně napíšete na podporu Dropohs text "Prosím o přičtení bonusu 3500 Kč do DropKreditu".

Podotýkáme, že je nutné takový kredit zaplatit. K bonusu u DropKreditu dojde k přičtení po zaplacení.

Pokud máte dobito, můžeme na aktivaci Price Manageru

V Shop administraci přejděte do sekce s ikonkou ozubeného kolečka a následně do Správa modulů, viz:

Následně zvolte modul Price Manager a klikněte na Aktivovat, viz:

Pokud si přejete dozvědět se více o tom, za co se u modulu Price Manager platí, klikněte na výše uvedeném okénku na "Více informací".

Kde najdete samotný Price Manager?

Jakmile máte Price Manager aktivovaný, naleznete jej vždy v levém menu Shop administrace s ikonkou produktového štítku a následně v sekci Moje ceny produktů a xml.

 

Co Price Manager umí?

Price Manager umí nastavovat rozdílné ceny stejným produktům pro různé obchodní nástroje. Pokud tedy příjde zákazník ze Zbozi.cz, můžete mu produkt prodávat za jinou cenu než za jakou jej prodáváte zákazníkovi z Heureka.cz.

Umožňuje nastavovat hromadně ceny produktů rozdělených dle jednotlivých dodavatelů a dle jednotlivých cenových rozmezí.

Umožňuje separovat produkty, které nemají povolené slevy. To znamená, že produkty, které nesmíte prodávat levněji dle nařízení dodavatele, můžete vyřadit.

Generuje datový soubor (xml) s produkty pro jednotlivé prodejní kanály a propojuje váš e-shop s těmito kanály i z pohledu měření konverzí.

☝️  S Price Managerem se naučíte efektivně pracovat díky Byznys Programu, ve kterém vám předáme veškerá Know How. Předáme vám vše co jsme se s ním naučili prodávat. Pokud nebudete používat Price Manager správně, nejenže na marketingu proděláte, ale pravděpodobně brzy i skončíte. Aktivujte si Byznys program co nejdříve.

Byznys program vás mimo jiné naučí, jak:

- Efektivně nastavovat slevy a čemu se určitě vyvarovat

- Proč slevy používat a kdy je naopak nepoužívat (včetně konkrétních ukázek)

- Jak nastavovat slevy pro jednotlivé prodejní kanály

- Jak propojit Google Ads s vašim e-shopem a nastavit měření konverzí

- Jak správně interpretovat konverze

Byznys program můžete objednat na bonus.dropohs.cz

V dalším článku si povíme základy o tom,  jak Price Manager spravovat.